Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/foreverbynicoline.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/foreverbynicoline.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/foreverbynicoline.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
Tjen penge hjemmefra - eller tjen penge online | Foreverbynicoline
Loading...
Bliv forhandler2017-10-25T09:33:56+00:00

Tjen penge hjemmefra

Drømmer du om kontrol over din tid, økonomi eller fremtid? Bliv en del af Forever familien og mit hurtigt voksende team. Kan du ikke få nok af vores produkter og går du samtidig med en drøm om at starte din egen virksomhed? Bliv en del af mit team og tjen penge hjemmefra i fritiden da du kan gøre det hele online. Vi er i over 160 lande – det vil sige at det også er muligt at kunne arbejde udover Danmarks grænser. Tjen penge online og bliv en del af mit team.

Network marketing er en af de hurtigst voksende forretningsmodeller i hele verden. Siden 1997 har der været en vækst på 300% og bliver nu kaldt det 21. århundredes forretningsmodel. Så hvorfor ikke hoppe med på bølgen, blive din egen boss, ikke have noget lønloft, få de fedeste arbejdskollegaer og have de mest fantastiske arbejdstider? Tjen penge hjemmefra eller tjen penge online ved at arbejde for mig.

Hvorfor blive forhandler?

  • Du er din egen chef

  • Tjen penge hjemmefra uden lønloft

  • Fantastiske arbejdstider

  • De fedeste arbejdskollegaer

Kontakt mig for at blive forhandler

Tjen penge

Kan det virkelig være rigtigt, at jeg på denne måde kan tjene penge hjemmefra?

Ja, det er rigtigt!

Tjen penge hjemmefra som forhandler, som du eksempelvis kan gøre i din fritid. Du er helt selv herre over, hvornår du gør det, samt hvor meget tid du bruger på det.

Bliv FBO

Opbyg dit eget team og form dit arbejde og hverdag efter egne målsætninger.

Opbyg et team

Opbyg dit eget team, som er med til at øge salg og indkomst til din forretning som Forever Business Owner. Jo mere succes dit team har, jo større bliver din indkomst.

Intet Lønloft

Jo større din arbejdsindsats er, desto større er dine belønninger. Du vælger selv.

Du Bestemmer

Du bestemmer selv hvilken måde, du vil være forhandler på. Om du vil bruge det som et fritidsjob, eller om du vil gøre det til en reel karriere – begge måder uden lønloft.

Troværdighed

Forever er vokset i et væk siden dets start, bl.a. fordi vi er hinandens succes.

Hinandens succes

Hos Forever afhænger vi af hinandens succes. For at kravle op af karrierestigen, skal du have forhandlere under dig. Dette er noget vi gør i fællesskab, og alle får gavn af.

To måder at gøre det på

Forever har gjort det muligt for dig at skabe en super god karriere med en fast indkomst. Forevers karrierestige er en forretningsmodel, som gør det muligt for dig at have en meget fremgangsrig virksomhed. Når du udvikler en virksomhed er du blevet en FBO (Forever Business Owner). Der er to måder at gøre dette på, bl.a. ved at tjen penge hjemmefra og få en lille ekstra indkomst på mellem 1000-2000 kr. om måneden, eller at gøre det til en reel karriere.

Succeshistorier

Jeg startede for snart 20 år siden i Forever. Jeg var sømand og havde aldrig troet at jeg skulle sælge creamer. Men det er det bedste, der er sket for mig. Jeg har den frihed, jeg drømte om. Der er ingen økonomisk risiko og man er sammen med en masse dejlige og positive mennesker hver dag.

Kim Madsen, Foreverbynicoline

Forever Business Owner – gør det til en karriere

Her skal du ud som FBO og opbygge et team, som er med til at øge jeres salg, men også indkomst. Jo mere success dit team har jo mere bevæger du dig som FBO op ad karrierestigen og øger derved din indkomst. Samtidig med at din indkomst øges og dit team bliver større, så får du flere og større fordele. Til forskel fra de andre Network marketing firmaer, så ryger du altså ikke ned på Forevers karriere stige. Udover den unikke karrierestige, så har vi også et af de mest imponerende bonussystem. Her har vi en række incitamenter og udfordringer. Vi har for eksempel vores Forever2Drive, hvor det giver dig mulighed for at få op til 800 euro ekstra pr. måned til at kunne have bil. Spændende rejser er også muligt at kvalificere sig til, det er altid for to og med lommepenge. Som det sidste er der også Chairman´s bonus, hvor man som manager har mulighed for at få en del af virksomhedens globale gevinst. Her deler vi flere millioner dollars ud hvert år.

Oplev fælleskabet i Forever

Se videoen Scandinavian Gathering 2017 og få en fornemmelse for om Forever er noget for dig. Det er nemlig ikke for alle mennesker. Du skal have lysten og motivationen til at blive en del af de fedeste job, der findes.

Skulle du være en af dem som har lysten, eller har du blot generelle spørgsmål til Forever og hvad de vil sige at være forhandler – så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig. Du kan eksempelvis bruge kontaktformularen i toppen af siden.