Loading...
Weightmanagement2017-10-23T14:55:59+00:00

Shop

Hos ForeverbyNicoline har vi masser af gode produkter, som bidrager til et effektivt vægttab og slankekur.

Weight Management – vægttab og slankekur

Hvordan taber man sig, eller hvordan holder man vægten? Der findes ikke noget mere irriterende, end når man pludselig begynder at tage på. Så hvordan får man hjælp til vægttab eller slankekur? Det første man skal gøre er at undgå at falde ind i de dårlige spisemønstre. Husk på, at de dårlige spisemønstre på ingen måder bidrager til et effektivt vægttab. Så er du inde i en stresset periode, hvor du mangler tid eller overskud til den sunde løsning – skal du altså for alt i verden undgå takeaway-løsningen. Fokuser i stedet på de sunde alternativer. De sunde alternativer er nemlig den bedste hjælp til vægttab, og samtidig også vejen til et hurtigt vægttab.

Hos ForeverbyNicoline har vi den sunde løsning. Forever Ultra Shake både med vaniljesmag og chokoladesmag. Dette er et måltidserstatning, som kan erstatte op til to måltider om dagen og giver dig netop de næringstoffer som du skal have i et måltid. Forever ultra er lavet på sojaproteinet, hvor maksimal næring og minimalt indhold af kalorier gør ar den passer godt til vægtkontrol. Denne shake indeholder ca. kun 200 kcal, men hvor den store mængde af proteinindhold gør at det giver en god mæthedsfornemmelse. Ved at du indtager protein er det også med til at beholde din muskelmasse.

Produkter med hjælp til vægttab og slankekur

Hvis du så indimellem måltiderne trænger til et hurtigt og godt måltid selv om du er på slankekur, så har vi vores Forever Pro X2. De er lækre og er en sukker- og glutenfri proteinbar.

Et godt råd og hjælp til din slankekur, er at have et balanceret blodsukkerniveau, da det kan medføre at trangen til de søde sager formindskes.  Hos ForeverbyNicoline har vi også Forever Lean som er et kosttilskud, der indeholder sporstoffet chrom. Dette er et stof som er med til at bridrage til en normal omsætning af makronæringsstoffere. Det vil sige proteiner, kulhydrater og fedt og vedligeholdelse af blodsukkerniveauet.

En anden ting som kan bridrage til en vægtkontrol er at din krop stadig har fuldt fokus på forbrændingen. Her har vi vores Forever Therm Tablets, som har fokus på din forbrænding og dit energiniveau. Forever Therm Tablets indeholder B2, B6 og B12 vitamin. Alle produkterne til kan købes i shoppen, som nemt kan kombineres med din slankekur.