Loading...
Aloe Vera gel drik2017-10-23T14:48:06+00:00

Aloe Vera gel indeholder blandt andet:

Vitaminer: A, C, E, B1, B2, B3, B6, B12, Cholin og Folinsyre

Mineraler: Calcium, Kobber, Magnesium, Fosfor, Krom, Jern, Mangan, Kalium, Natrium og Zink

Aminosyrer: 20 af de 22 aminosyrer, inklusiv 7 af de 8 essentielle, som vores krop ikke selv er i stand til at producere.

Sukkerstoffer: Monosakkaider: Glukose og Fruktose.

Polysakkarider: Gluko-Mannaer/ Polymannose.

Enzymer: Aliiase, Peroxidase, Cellulase, Carboxypeptidase, Catalase, Amylase, Lipase, Alkalisk Phosohatase.

Saponier: Planteglykosid (sæbesubstans) Steroider: Cholesterol, Campesterol, Lupeol, Sitostrerol

Lignin: Cellulose Anthraquinoner: Aloe Emodin, Aloetic Acid, Aloin, Anthracine, Antranol, Barbaloin, Chrysophanic Acid, Isobarbaloin, Resistannol

Salicylsyre: Aspirin lignende komponent Hormoner: Auxins, Gibberellins

Aloe Vera gel drik

Hvorfor egentlig drikke Aloe Vera gel drik? Aloe Vera planten har en meget lang historie og er blevet brugt i tusindevis af år på grund af sine unikke egenskaber. Vores aloe vera drik har været en storsælger i de 40 år Forever har eksisteret. I dag bliver den drukket af millioner af tilfredse kunder over hele verden.

For dig begynder det med oplevelsen, det du føler, tænker og ser. Det er her du oplever forskellen, men dette er for os slutningen på en lang rejse – fra plante til produkt. For at få det færdige produkt, stopper vores Aloe Vera flere steder på vejen. Det hele bliver fremstillet i Amerika, hvor det bliver stabiliseret i vores unikke patenteret process. Aloe Vera´en er nøje udvalgt og håndplukket på vores egne plantager i Texas eller Den Dominikanske Republik. Hos Forever benytter vi os af vekselbrug, sådan at jorden ikke bliver udpinet. Det er gederne, som sørger for at ukrudtet bliver fjernet og giver planterne næring. Aloe Vera´en er skånsomt og naturligt rengjort og fjernes fra sin kraftige skal, hvor de herefter filliteres når de er bedst. Vi tager kun den inderste filet, fra de støste og mest frodige blade.

Med vores Aloe Vera som fundament, er vores hurtig voksende sortiment stadig af den højeste kvalitet. Det er det som har gjort os til markedsledere rundt om i verden. Vi tror på at vores Aloe Vera gel drik kan live en naturlig del af din og din families daglig dag.

Aloe Vera

Der er over 400 arter af aloe i verden, men kun fire anses for at indeholde næringsmæssige kvaliteter, der er af værdi. Vi bruger kun Aloe Vera Barbadensis Miller der er langt den mest næringsholdige. Vores friske organiske drikke Aloe Vera indeholder en række vigtige næringsstoffer, som kan indeles i følgende grupper: